En perfekt klänning för midsommar

Så här såg jag ut igår när vi hade middagsbjudning här hemma, det känns bokstavligen som att jag har flyttat in i den här klänningen! Tycker den är en typisk ”svensk sommarklänning” och att ta outfitsbilder i trädgården var givet när jag skulle fotografera den! Här stylade jag med ett läderbälte i midjan som självklart matchade mina sandaler, känslan av att plocka fram sandalerna liksom! Jag är sååå redo för sommaren och jag längtar tills jag får lite färg på benen också för just nu är jag likblek!

Vi bjöd på hemlagad potatissallad och grillad hel laxsida och det blev succé! Till efterrätt bjöds det på Key lime pie med jordgubbar och mums så gott det blev!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.