Pioner – en favoritblomma

Hur ljuvligt är det att ha pioner i trädgården? Vi har endast en buske med dessa ljuvliga blommor men jag vill helt klart ha flera, dock vet jag inte riktigt vart jag ska få plats med dem! Vår trädgård har precis börjat blomma och wow så vackert det är med alla färgkontraster!

Onsdag och vi laddar redan för det kommande kvartalsbokslutet på kontoret, oj vad jag ser fram emot när vi har fått in alla deadlines och kan ta semester. Jag tror aldrig att semestern har varit så här efterlängtad som den är nu. Vi ska förmodligen bara vara hemma i sommar, detta blir vårt första år då vi inte reser utomlands och även om jag längtar tills nästa gång vi ska ut och resa så ser jag så himla mycket fram emot att ta dagarna lite som de kommer och njuta av att vi faktiskt ha gångavstånd till havet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.