Med helgen runt hörnet…

Snart helg! Jag ser verkligen fram emot att slå mig ner här i eftermiddag när jag kommer hem från jobbet, jag hoppas på sol och en ljummen kväll så att man kan sitta ute länge. Jag har ju blivit en riktig trädgårdsmänniska och jag älskar vår lilla trädgård, jag önskar dock att jag hade haft lite mer ork till att fixa här ute även om vardagarna men tyvärr så lyser den med sin frånvaro. Vårt mål är att gräsmattan ska se ”ok” ut tills den 29e när vi har grillbjudning för familjerna och jag måste säg att nu börjar det verkligen likna något, efter många timmars slit. Nu gäller det bara att fortsätta att underhålla den och det är just det som är det svåra för tiden är en bristvara. I måndags fick vi hjälp av Calles föräldrar som tog ett ryck och klippte rosorna samt buskarna som vi har precis vid ytterdörren och vid fläkten på baksidan så nu ser det så prydligt ut här. Älskar känslan!

På tal om att tiden är en bristvara håller vi nu på att begära in offerter för hemstädning och jisses så populärt det verkar vara för precis alla företag som vi har kontaktat har fullt i flera veckor framöver. Vi vill dessutom ha veckostädning på torsdagar eller fredagar och det verkar vara de absolut populäraste dagarna så det var också lättare sagt än gjort. Om allt går som det ska har vi nog hittat ett företag som kan komma den 28/6 och det går inte att beskriva med ord hur skönt det ska bli att outsourca den biten. Sedan vi båda började jobba har vi knappt hunnit med att städa en gång i veckan och när vi väl har gjort det så har det bara blivit det absolut nödvändigaste. Nu har jag en förhoppning om att vi ska få lite mer tid till att ta tag i sådana saker som vi aldrig annars hinner, som tex att städa ur våra garderober, ha det mer undanplockat mellan veckostädningarna och undvika att saker och ting bunkras upp i högar.

Jag tycker vårt blå-/vita porslin gör sig så fint ihop med våra nya utemöbler och trädgården i övrigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.