Drömhus

Jag älskar att spåna på Hemnet, även om vi inte är på jakt efter nytt hus så kan man hämta mycket inspiration utifrån bilderna på olika hus som ligger till försäljning. Av en händelse gick jag in och kikade på Sölvesborg (min hemstad) och såg att ett av mina ”favorithus”, som jag så många gånger har gått förbi och spånat på, ligger ute till försäljning och jag blev än mer förälskad i huset när jag såg hur det ser ut inuti. WOW vilken potential, jag menar kolla bara trapphuset! Det är ju en helt annan prisklass på husen där hemma och hade det varit aktuellt för vår del att flytta hem så hade jag slagit till direkt, tänk att få sätta sin egen prägel på detta vackra hus…

Bilder lånade från Hemnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.