Tak till pergola

Jag behöver tips på vart man kan hitta tak till pergolas! Vår pergola stod där redan när vi flyttade in och taket som hörde till har minst sagt gjort sitt, hängena har rostat sönder och seglet ser ganska trist ut. Vi kan dock inte utläsa från vart man har köpt denna pergolan så det är lite knepigt att hitta ett nytt segel som passar dels storleksmässigt och dels med fästena som det ska hänga på. Jag hade ju dessutom velat ha en finare variant och gillar detta som jag hittat bilder på från nätet, det ser lite lyxigare ut med ett segel i trevligt material.

Våra planer för dagen var att hänga här hemma i trädgården idag, familjerna skulle komma över på lunch och vi skulle njuta av att bara umgås men vi har alla åkt på Ludwigs förkylning så nu vågar ingen komma på besök vilket vi såklart kan förstå för sjuk är det sista man vill bli. Får se om vi kanske kan locka in grannarna till att hjälpa oss att äta upp tårtan som vi hade beställt…

Igår hade vi förresten städteamet här och jisses vilken känsla, vi började med en storstädning och 4 personer var på plats i hela 2,5h! Nu har jag inte orkat granska städningen så noga än men rent spontant känns det jätte bra. De gjorde även rent ugnen, spisen och fläkten och det behövdes kan jag intyga! Framöver kommer de en gång i veckan så jag räknar med att vi inte kommer behöva städa mer än att plocka undan och kanske dra fram dammsugaren någon gång emellanåt, helt klart värt varenda slant!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.