Fredag, bihåleinflammation och ett nystädat hem

Fredag och jag har varit sjuk precis hela veckan, jag åkte på en förkylning som utvecklade sig till bihåleinflammation vilket tydligen är ganska vanligt när man är gravid eftersom slemhinnorna redan är sköra. Igår var jag hos läkaren som skrev ut antibiotika till mig och jag ser så otroligt mycket fram emot att bli frisk och “bara” må illa, att inte kunna andas när man redan mår illa är en ren plåga. Jag har varit ett vrak de senaste dagarna och i princip bara legat i sängen, jag minns knappt hur det känns att må bra för det där illamåendet har förföljt mig sedan jag blev gravid. Jag är dock tacksam över att det blivit lite svalare väder för värmen är också en sådan sak som förvärrar illamåendet. Så märkligt hur två graviditeter kan vara så olika!

Jag fick så otroligt mycket respons på mitt senaste Instagram-inlägg och jag tackar ödmjukast för alla lyckönskningar, det värmer verkligen. Det känns även skönt att veta att ni är flera som mått precis lika dåligt om inte sämre än mig under era graviditeter, precis som ni säger så klarar man ju av det och i slutändan är det så värt varenda sjukdag för belöningen är ju obeskrivlig. Jag kan knappt förstå att vi ska få uppleva allt det där en gång till, jag minns så väl första ögonkontakten med Ludwig och den överväldigande känslan över att det var vår lilla bebis. Det går liksom inte att beskriva med ord! Jag längtar något enormt tills BF, låt tiden gå snabbt!!

Idag kommer städ-teamet hit så jag behöver utrymma huset i någon timmes tid, är egentligen inte alls i skick till att göra något annat än att vila men det ska bli så skönt med ett nystädet hem. Till en början var jag lite emot att städfirman som vi anlitat skickar hit fler än en person per städtillfälle men nu inser jag fördelen med det, istället för att man ska vara borta från hemmet i 3-4 timmar är de ju klara på ca 1 timme. Guld värt! Jag hoppas att vi blir lika nöjda som sist!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.