Lördag med soffläge

Vi har fortfarande sjukstuga här hemma men jag känner mig i alla fall lite piggare, vågar inte hypa något men illamåendet har hållit sig borta idag (än så länge) sen mår jag riktigt risigt på grund av bihåleinflammationen/förkylningen så det tar väl ut varandra. Ludwig är dessutom så sjukt gnällig, han är också dunderförkyld och har dessutom tandsprickning (en av kindtänderna) och jisses vad det märks på hans humör. Han skriker och gråter för precis allt, inte direkt vad man önskar när man själv mår dåligt! Jag LÄNGTAR tills vi är friska och den där tanden har tittat fram!

Idag blir det en dag hemma i soffan, ganska mysigt när vädret är som det är. Maken körde iväg och köpte lunch på Holy Greens (som har den bästa salladen i stan, älskar Falafelfröjden) som vi precis har mumsat i oss och jag kände äntligen lite smaker, den senaste veckan har allt varit smaklöst och så trist det blir att äta då. Ikväll ska vi göra hemgjord pizza och fortsätta med vårt soffläge, jag hoppas att jag kommer orka vara uppe längre än till 20 ikväll för det har annars varit brytpunkten för hur länge jag har orkat vara vaken den sista tiden (pga illamåendet).

Nästa vecka ska vi ta iväg Ludwig till frisören igen, nu har hans hår blivit så långt att de gulliga lockarna helt har försvunnit och håret ser snarare ut som svintohår. Jag älskar förresten Ludwigs sommardräkt som han har på sig på bilden, HUR gullig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.