Två dagar utan illamående, en bihåleinflammation som släppt och en förkylning som är påväg att lätta

Dessa två dagarna som jag inte har känt något illamående känns som en ren befrielse, jösses vilken skillnad det gör på välbefinnandet! Kan det vara så att det är påväg att vända för mig? Jag vågar inte hypa något för plötsligt så kommer det tillbaks och jag ligger åter igen pall här hemma men jag var bara tvungen att dela med mig av att jag har haft två dagar som inte har känts som att jag går omkring med tiderna maginfluensa-symptom. Kanske kan det ge lite hopp till någon där ute som precis som jag mått/mår så fruktansvärt dåligt. Nu har jag inte varit en av de som kräkts under mitt gravid-illamående (jag har kräks en gång) utan det har snarare legat där som ett moln och konstant förpestat tillvaron för mig. Jag vet inte vad som är att föredra men är det så att illamåendet åtminstone för en stund hade försvunnit efter en kräkning så hade jag så mycket hellre kräkts!

Bihåleinflammationen har i princip släppt nu och jösses vilken lättnad, jag har haft ett tryck över ena kinden som spridit sig upp i panna och dessutom orsakat tandvärk i halva överkäken. Jag tror bestämt att jag har slagit rekord i antalet förbrukade näsdukar och känslan av att det finns minst lika mycket tjockt gul-/grönaktigt snor kvar som trycker över hela näsan hur mycket du än försöker fräsa ut är också en ren plåga. Lägg där till illamåendet och en huvudvärk (nästan så att jag tror att jag haft migrän) som inte är av denna värld för att inte tala om en puls som stiger till 300 hundra bara du försöker röra dig från en punkt till en annan så har du svaret på hur jag mått den senaste veckan. Nu förstår ni kanske befrielsen som jag i detta skrivande ögonblick känner? Jag hade kunnat betala så mycket pengar för att få må bra resten av livet för man inser att hälsan är så otroligt viktig och tyvärr inget som man (ofta) kan påverka.

Nu är jag gravid i vecka 17 och behöver jag ens nämna att jag känner mig gigantisk (redan!!)?? Jag gick tillbaks i arkivet för att se hur jag såg ut i vecka 17 när jag var gravid med Ludwig och jösses, man kunde inte ens se att jag var gravid! Nu har säkert det faktum att jag mått så fruktansvärt illa varit en av orsakerna till att jag denna gången svullnat likt en ballong, för min del har jag ätit något enormt! Småätandet har på något vis mildrat illamåendet för korta stunder och det i kombination med noll träning och knappt någon motion har resulterat i att jag lagt på mig alldeles för många +kg och bokstavligt talat svällt. Jag har tex redan behövt köpa nya bh:ar för de gamla är för små i både volym och omkrets, undrar just hur det här ska sluta? Med Ludwig gick jag upp +14kg och jag har redan lagt på mig hälften av dessa kilona plus att jag inte riktigt hade kommit tillbaks till min ursprungsvikt när jag blev gravid denna gången.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.