Utflykt i Skåne – promenad i Bokskogen

Åhh, vi hade världens mysigaste familjedag igår! Under förmiddagen tog vi det lugnt här hemma och när jag kring lunchtid fortfarande inte hade känt av något illamående beslutade vi oss för att åka på en liten utflykt och styrde bilen mot Bokskogen med målet att promenera ett av motionsspåren och sedan runda av med en fika. Ludwig fullkomligt älskade att titta på djuren och att leta pinnar i skogen och den där promenaden tog ungefär dubbelt så lång tid som den borde men oj så mysig den blev. Det får helt enkelt bli Skånes Djurpark nästa, vi var lite osäkra på om Ludwig kanske är lite för liten för att åka dit än men efter idag så inser vi att han kommer att älska att titta på alla djur, han höjer sitt lilla pekfinger och observerar storögt vad de har för sig. Så kul att se hans reaktioner, han säger dessutom ”OJ” till allt!

Vi hittade ett supermysig café som låg mitt bland kor- och hästhagarna, jag beställde in en iskall lemonad och en rågmacka medan maken njöt av en rabarberpaj och Ludwig smaskade i sig en klämmes. När vi kom hem var det lagom att slå på grillen, vi grillade ryggbiff och nypotatis (sååå gott att grilla även potatisen) och sedan bokstavligen däckade Ludwig i sin säng.

Jag älskar dessa vyer, Skåne är verkligen vackert…

2 comments on “Utflykt i Skåne – promenad i Bokskogen

  1. Tips är Ystad djurpark, kommer mycket närmre djuren där så art ni verkligen får se dem👌🏻👌🏻😀
    Skönt att illamående försvunnit lite!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.