Vi är redo för en ”hemester”

Nu är vi snart helt kittade för en ”hemester” (semester hemma), igår la vi en beställning på dessa snygga solsängar (2st) som kommer levererade om några dagar. Min förhoppning är att de ska anlända redan denna veckan så att vi båda kanske kan få njuta lite av att ligga i solen tillsammans och läsa en bok medan vi har mamma & Jocke på besök i ett par dagar nästa vecka. Sen är vi nog klara med alla inköp till trädgården, förutom ett nytt segel då förstås men det får kanske bli nästa år för vi behöver måttbeställa nog ett sådant. Just det, vi tänkte även bygga ett litet trädäck där vi har vår ”grillplats”, Jocke skulle hjälpt oss med det nästa vecka men vi har nog kommit fram till att vi skjuter på det projektet tills nästa år istället. Vi har nämligen så många saker på vår ”Fixar-jocke-lista” som vi känner att vi först vill bli klara med, nu behöver vi ju verkligen bli klara med Ludwigs rum så att båda barnen kan husera där inne…

2 comments on “Vi är redo för en ”hemester”

  1. Åh så mysigt att få göra barnrum, kan du inte knåpa ihop ett inlägg med hur du tänker kring barnens rum?

    • Jo det kan jag absolut göra! 🙂 Ska bli så skönt att äntligen få klart inne på det rummet…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.