Plisserad kjol – en favorit som gravid

Jag har haft tre superdagar utan något illamående alls men igår kom det tillbaks, inte i full skala men jag mådde halvkasst i princip hela dagen och blev genast påmind om hur dåligt jag har mått. Åh va jag hoppas på att det bara var tillfälligt och att vändningen faktiskt är här, jag orkar inte må illa längre! Igår hade vi i vart fall svärföräldrarna på besök hela dagen så jag passade på att vila en stund på dagen, tog en promenad i all min ensamhet och njöt av att slippa punktmarkera vår lilla Ludwig som klättrar på precis allt, det gäller verkligen att ha honom under uppsikt nu!

Idag ska Ludwig till frisören, vi har bokat tid här i Limhamn och jag hoppas verkligen att de är duktiga på barnfrisyrer. Det känns lite vemodigt att kapa hans små lockar men samtidigt så är han så himla långhårig nu och jag tror att han själv kommer att tycka det är skönt med kortare hår. Kring lunchtid har vi städpatrullen på besök så då ska vi passa på att luncha på något mysigt ställe här i byn, i eftermiddag har vi bjudit över ett par vänner för grillning. Det är verkligen så himla skönt med en ”hemester” i år, att ha tid till att faktiskt träffa alla vänner och våra familjer. Imorgon och på söndag är vi bortbjudna och på månd-onsd får vi besök av mina föräldrar, det blir verkligen en sommar i ”goda vänners lag”.

Häromdagen såg jag ut så här, jag älskar verkligen plisserade kjolar och jag tycker det är så snyggt att bära nu när man är gravid. När magen blir lite mer definierad kommer det vara ännu snyggare! Sedan jag blev gravid har jag införskaffat flera slappa t-shirts, jag lever i dem för tillfället och det är enkelt att ”dressa upp” med en kjol samtidigt som jag fortfarande kan känna mig bekväm. Jag avskyr när kläderna sitter åt! Skorna är nya, jag fick dock lite skoskav efter att jag gått med dem utan strumpor. Jag är världssämst på att köpa bra strumpor så har ni några tips får ni gärna dela med er, jag har testat alla märken känns det som men antingen sitter de inte alls bra på foten/kasar av i skorna eller också slits de ut på en vecka.

Hur vacker omgivning har vi inte här i Limhamn?? Jag får nypa mig själv i armen ibland, tänk att vi bor här…

2 comments on “Plisserad kjol – en favorit som gravid

  1. Vilken fin kjol! Har ni kollat upp om bebis är en flicka eller pojke? Man hör hela tiden att mår man illa så är det en flicka, så kanske är en liten tjej😊 jag mådde jättebra hela graviditeten och vi har en liten pojke😊

    • Tack snälla. <3 Ja vi vet vilket kön det är! 🙂 Min graviditet har ju varit ganska olik min första men jag hade mycket krämpor även med Ludwig. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.