Grillkväll hemma hos oss

Vi hade en alldeles underbar grillkväll här hemma igår, oj vad jag älskar att ha hus och trädgård! Det känns så idylliskt att duka upp utomhus och spendera kvällarna i VÅR trädgård, nyp mig i armen liksom!! Jag är dessutom så himla nöjd med vårt trädgårdsmöblemang, det passar som handen i handsken till vårt hus! Stolarna har sånt härligt gung! Idag får vi leverans av våra solsängar och jag tror att även dessa kommer att göra sig så väl ihop med huset, sen är det bara ett trevligt segel till pergolan som saknas innan vi är helt ”riggade” i trädgården.

Jag blev lite nostalgisk när vi träffade Edward för första gången igår (ca 3 månader gammal), tänk att vi ska ha ett sådant litet knyte till! Känns minst lika overkligt som det kändes första gången, tänk att det bakas en bebis i min mage!! Edwards storasyster var så himla gullig mot Ludwig, visade honom allt hon kan och delade ut massor med kramar och gungade honom i hans gunga. Jag smälter!! Hoppas Ludwig blir lika gullig mot sitt lilla syskon. I eftermiddag vankas det grillning hemma hos Dajana & Patrik och Ludwig ska få leka med lilla Bella som bara är ett halvår äldre än honom…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.