Helgblommor

Känslan av ett nystädat hem, jag älskar den! Tänk om man ändå kunde ha det så här rent konstant och dessutom själv slippa att städa?! Igår passade jag på att köpa hem en helgbukett efter att städ-teamet hade varit här och valet föll för dessa ljuvliga solrosor. En blomma med karaktär!! Det krävs några rejäla blommor till denna vasen och solrosor gör sig alldeles förträffligt här i, håller ni inte med??

2 comments on “Helgblommor

  1. Du har ett fantastiskt fint hem! Vi funderar också på att ta in hjälp med städ efter sommaren, vilket företag använder ni? Är ni nöjda? Finns så många att välja mellan!

    • Åh tack, va kul att höra. 🙂 Vi använder MB Cleanservice och har än så länge varit nöjda, vi har städning en gång i veckan. Ja jag vet, jag gick på rekommendation från en kollega som redan anlitade detta bolaget för jag blev rent matt när jag skulle börja titta och jämföra alla bolag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.