Nyklippt och mindre glad

Här var han inte glad, vårt nyklippta lilla busfrö! Han som har en vilja av stål och som för tillfället är inne i en enorm trotsålder, jisses vilket humör!! Det senaste han har fått för sig att göra, så fort han blir arg, är att slå huvudet i stolen/väggen/bordet eller vad han för tillfället enklast kommer åt. Han liksom dunkar huvudet så hårt han kan mot tex stolsryggen och det gör ju ont så han blir såklart jätte ledsen men trots att han förmodligen kopplar smärtan med smällen så fortsätter han att dunka sitt lilla huvud! Vi blir tokiga och är man inte på sin vakt så kan det ju gå riktigt illa, någon gång har han varit påväg att slå huvudet i stengolvet i köket!

Nåväl, jag ville bara visa hur söt han blev i sin nya frisyr! Nu ser han verkligen ut som en liten pojke och ingen bebis längre, jag tycker dragen i hans ansikte kom fram mycket mer nu och jag kan liksom inte titta mig mätt på honom. Jag har bett mamma att ta med mitt fotoalbum från när jag var liten när de kommer hit på måndag, jag tänkte att jag skulle jämföra lite bilder på hur jag såg ut i samma ålder. Får se om även svärföräldrarna kan leta fram några bilder på Calle när han var 1,5 år.

2 comments on “Nyklippt och mindre glad

  1. Så tjurig men ack så söt ändå ❤️ Han har också blivit så ljus, tänk så mörk han var i håret innan!

    • Haha, eller hur! <3 Ja visst är det intressant hur det kan ändras så mycket, jag var precis likadan. Riktigt mörkhårig när jag föddes och sedan guldblind som barn, Calle var riktigt blond när han var liten men hade knappt något hår när han föddes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.