En stund i solen…

Fyndade den här baddräkten på Polarn & Pyrets rea häromdagen och visst är den fin?? Hade ingen aning om att Polarn & Pyret hade lanserat badkläder för vuxna så jag blev positivt överraskad! Jag har redan hunnit inviga den och njuta av ett par timmar i våra nya solsängar, helt underbart! Vi skulle egentligen köra ett ärende på Ikea idag men orken fanns verkligen inte där så istället tog vi en promenad med Ludwig efter lunch och precis enligt plan somnade han i vagnen och när vi kom hem 45 minuter senare fortsatte han att sova i över en timme så då passade vi på att njuta lite i solen. Ren och skär semesterkänsla, det är bara en pool som fattas nu sen behöver vi i princip inte lämna huset! Haha! Jag svalkade av mig i vattenslangen ett par gånger och doften av solkrämen fick mig att minnas alla våra fantastiska resor…oj vad jag längtar tills vi kan resa igen utan att det blir ett ”projekt” av det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.