Små dagsutflykter

 

Vi njuter verkligen av vår ”hemester”, gör små dagsutflykter och umgås med vänner. En dag gick vi ner och lunchade på Kajuteriet här i Limhamn och efteråt gick vi omkring och tittade på alla fina segelbåtar i hamnen vilket Ludwig tyckte var jätte spännande. Jag är så glad att jag tog med mig kameran för detta blir de sista bilderna på Ludwigs gulliga lockar, ja ni ser ju själva hur långhårig han hade blivit så en klippning var oundviklig.

Igår kom vi inte hem förrän vid midnatt, vi blev sittande framför utomhusbrasan hemma hos Dajana & Patrik och det var så mysigt. Barnen var dock inte riktigt samarbetsvilliga så nattningarna drog ut på tiden och fick ske i omgångar, Ludwig sov i sin vagn och när vi sedan körde hem kunde vi bära honom från bilstolen direkt till sängen. Ganska smidigt ändå men man kan ju förstå att de hellre vill sova i sina sängar. Ikväll ska vi hem till Ingrid & Patrik så Ludwig ska få leka med sin kompis Iris. Det är så roligt att se hur de små interagerar med varandra, igår var det rena maktkampen mellan Ludwig & Bella för båda blev rosenrasande när den andre tog leksakerna som de själva ville leka med och Isabella var väldigt noga med att alla leksakerna var hennes. Haha! När hon sedan plockade fram sin snuttis, som visade sig vara exakt samma snuttis som Ludwigs, blev Ludwig alldeles förkrossad eftersom han trodde att det var hans!! Till vårt förtret hade vi dessutom glömt hans snuttis hemma!! Det gör vi inte om… 

Jag älskar denna outfiten på Ludwig, den är så härligt somrig och sandalerna är bara för söta. Han har redan vuxit ur dem så vi behöver köpa nya för han älskar verkligen dessa skorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.