Som en sommaräng…

Jag är så glad över mina plisserade kjolar nu när jag är gravid, de är nästan finare att bära med en mage! Exakt denna outfiten bar jag förra året på midsommarafton och jag fullkomligt älskar mönstret på kjolen, den minner mig om en vacker sommaräng. Platsen som vi tog bilderna på har jag gått förbi så många gånger under mina promenader och var gång har jag tänkt att här måste jag knäppa av lite fina bilder innan alla blommor är överblommade och jag är så glad att vi lyckades få till en dag då vi stannade till och tog bilder här. Tanken var att jag skulle ta bilder på Ludwig men han är verkligen inte samarbetsvillig när det gäller att fotograferas, jag fick till några enstaka som ändå blev OK. Han sprang dock mest rundor och letade stenar vilket han tyckte var så roligt och givetvis skulle han leta sten exakt där jag stod när vi skulle knäppa av bilder på min outfit!

Kjol: SAND / Blus: Filippa K / Sandaler: Zara / Väska: Mulberry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.