Spegel, spegel…

Jag tror äntligen att jag har hittat den rätta spegeln till hallen, nämligen den här med en tunn ljusgrå ram som kommer att matcha vår hatt- och skohylla perfekt. Spegeln finns i olika färger och jag gillar att den är kvadratisk, funderar lite på att sätta två styck på höjden (som på översta bilden) så att man får en helkroppsspegel eller om vi helt enkelt bara ska ha en ovanför sittbänken i hallen. Jag får suga på den karamellen lite till, det hade dock varit så skönt att äntligen bli klar med inredningen i vår lilla hall.

All inredning tar så himla lång tid innan man blir klar och en spegel i hallen är något som vi har varit på jakt efter sedan vi flyttade in i huset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.