Ludwig & Selma

Efter Babyshowern bestämde vi oss lite spontant för att köra middagsbjudning hemma hos oss så det blev en riktig heldag med kompisen Selma. Vi gick först en sväng till Ludwigs nya favorit-lekpark som ligger vid det nybyggda området typ bakom Viktoria Park, alltså wow vilken lekpark! Där finns studsmattor, ett stort klätternät med inbyggd rutchkana (denna är L fortfarande för liten för) samt massor med andra spännande stationer. Bor ni i närheten kan jag varmt rekommendera er att gå dit…

På vägen hem gick vi inom Hemköp och köpte med oss allt man kan tänka sig till en lyckad hamburgergrillning, oj så gott det blev och oj vad hungrig jag var när det slutligen blev käk. Jag tror vi åt först vid sjutiden och det är sent för två preggos som mig och Jenny. Efteråt fortsatte barnen att leka i lekstugan och närmare niotiden rundade vi av vår heldag tillsammans med världens bästa väninna med familj. Tänk att vi fann varandra direkt när jag flyttade till Malmö och har hängt ihop sedan dess och nu varit gravida samtidigt inte bara en gång utan TVÅ gånger!!   Att få dessa två att stå stilla samtidigt för att få till en bild var lättare sagt än gjort! Anledningen till att maken är barfota är för att han fick världens skoskav och helt enkelt inte kunde gå en meter till med skorna på, haha! Han springer alltså inte runt barfota sådär i vanliga fall…   

Älskar denna bilden som jag knäppte av på lilla Selma inne på Hemköp, alltså hur söt får man vara??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.