Var det någon som nämnde Trotsålder??

Ena inlägget handlar om graviditet och förväntan på ny familjemedlem, andra inlägget handlar om en busunge som utan tvekan är inne i någon form av trotsålder! Jisses säger jag bara! Han har en vilja av stål, numer vill han bara gå utan att hålla handen, han lägger sig raklång på golvet och gallskriker när något går som han inte hade tänkt sig, han klättrar på ALLT trots att han inte får, han vägrar att äta och man får verkligen muta honom med iPad/böcker för att han ska ta första tuggan sen inser han att han ändå var hungrig, han vägrar att somna, han försöker slå kullerbyttor i sängen som ALLTID slutar med att han slår huvudet i sängramen, han kastar sina skor i toalettstolen…. Ja ni hör ju!!

Det råder ingen tvekan om att han ÄLSKAR stenar, lägg märke till vad han håller i händerna och ni ser ju minen efter att han plockat upp dem från marken.

Nu syns det lite dåligt pga avståndet men om ni tittar riktigt noga på bilden ovan så kan ni se humlan till höger om Ludwig, det ser nästan ut som att Ludwig och Humlan håller en konversation….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.