Hamnfestivalen i Limhamn

Låt Limhamn för alltid vara så här genuint och mysigt! Dessa dagarna är det Hamnfestival här och igår gick vi ner en sväng och åt middag, jag blev dock lite nojig över vad jag som gravid kunde äta så det slutade med att jag beställde en Langos (vegetarisk såklart) medan maken åt någon högrevstallrik. Alla matstånden kändes väldigt fräscha så det hade säkert inte varit någon fara att äta var som helst men jag inbillar mig att hygienen under festivaler kanske inte är lika noggrann som när man äter på restaurang. Hur som helst, det var riktigt smaskigt med Langos.

På vägen hem stannade vi till och knäppte av lite bilder i solnedgången, det är så himla vackert nere vid havet och jag hoppas att jag fick till några fina bilder på min lilla Ludwig. Han var inte helt samarbetsvillig som vanligt, haha! MEN, han har humor! När jag skulle ta en bild på honom och CJ roffade han hastigt till sig sin pappas solglasögon och satte dem på näsan. Hur gulligt?

Jag blev förresten så glad när jag lyckades roffa åt mig de här söta sandalerna på Kavats online-rea (50% rabatt)! De var ju helt slutsålda när vi besökte den fysiska butiken inne i stan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.