Hem ljuva hem

Igår hade Ludwig en liten playdejt med sin kompis Alex, det blev poolparty för hela slanten och medan barnen sov middag (i två timmar!) passade jag och Cece på att njuta i en varsin solstol och lite bubbel. Det blev verkligen en heldag och gästerna begav sig hem först vid halv sex-tiden. Våra män var nämligen i Köpenhamn och roade sig (heldag+kväll). Vi hade egentligen förberett för en liten mini-babyshower som vi tänkte överraska vår kära vän Ingrid med och jag skulle precis börja pynta pergolan där ute med diverse ballonger och andra blå dekorationer när Ingrid hörde av sig om att hon hade fått feber. Så himla synd, både jag och Cece var så spända på den här lilla överraskningen och hade gjort en blöjtårta, beställt räkmackor från Fiskrökeriet och även specialbeställt princessbakelser med blå marsipan. Vi fick istället live-uppdatera Ingrid medan vi själva njöt av dagens lyxigheter, så får vi ge henne blöjtårtan nästa gång vi ses…

Häromdagen passade jag på att knäppa av lite nya bilder på huset, tänk vad mycket som har hänt bara på ett år! Vi har renoverat hela framsidan, lagt smågatsten och bytt ut både staket och dörrtrappa. Precis innan sommaren bytte vi taket och murade upp skorstenen på nytt samt specialbeställt nya vindsfönster. Vi tänkte även att vi skulle måla fönstren och montera spröjs denna sommaren men målaren var fullbokad hela sommaren och jag har helt enkelt inte orkat leta reda på en ny målare, om ni har några tips får ni gärna höra av er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.