Vecka 20 och snart halvvägs…

Den här veckan har bokstavligen swishat förbi, hoppas det fortsätter så här (ur ett gravidperspektiv)! Det är så svårt att veta vad man ska ha på sig nu för alla mina vanliga kläder är för små, allt sitter sådär obehagligt tajt och jag känner mig inte alls bekväm i plaggen (eller i min kropp heller för den delen). Det skönaste att bära är helt klart klänning, helst pösiga sådana. Den här blommiga klänningen är en gammal favorit som visserligen var på gränsen till för liten nu (här, klick, är jag i ungefär samma vecka när jag bar den när jag var gravid med Ludwig och då ser den nästan lite oversize ut), dels i kortaste laget men även början till för tajt i armarna. Det är inte klokt hur snabbt jag växer denna gången, hela jag är bokstavligt talat svälld! Man inser dessutom hur svårt det är att ta sig tid till att motionera nu när man redan har en liten knatte att ta hand om, energinivån är i princip obefintlig efter en dag med Ludwig och när man har någon inplanerad aktivitet varje dag så hinner man inte! Vi försöker göra något kul för Ludwig varje dag, idag när vädret är kasst bokade vi in en spontan playdejt med hans kompis Isabella. Det gäller att aktivera och trötta ut de små under dagarna för då blir kvällarna så mycket lugnare, man har ju verkligen fått ett annat perspektiv sedan man fick barn. Haha!

Kofta från Newhouse och klänning från Veromoda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.