När solen är påväg ner…

Idag har vi fullt hus, minst sagt! Vi får heldagsbesök från Stockholm och blir totalt 8 vuxna och 5 barn, jag håller tummarna för fint väder för vi vet inte riktigt hur vi ska husera inomhus om det skulle bli regn. Nu när alla familjer får tillökningar behöver vi större hus för att kunna bjuda över på större middagssällskap, den där utbyggnaden (bygga in källaren och i samma veva bygga en punchveranda, vilket hade blivit alldeles perfekt för bjudningar) som vi funderat på borde nog bli av ändå.

Bilderna på Ludwig knäppte jag av förra veckan när vi var påväg hem från Hamnfestivalen här i Limhamn, det var en alldeles ljuvlig kväll och solnedgången var magisk! Ludwig tyckte det var spännande att smyga omkring i det höga gräset , men att le mot kameran var mindre skoj och jag som älskar när han ler!

På bilden ovan är han i full gång med att skrika ”bäääääää” precis som fåret gör…

På bilden ovan ”smyger” han, det är så kul för han lär sig så mycket på Förskolan och att smyga är en sådan sak som han plötsligt börjat göra när han kom hem ifrån FS en dag. Då liksom går han med böjda ben och när han börjar närma sig mig eller Calle rusar han fram och försöker kittla oss. Så gulligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.