När kusinerna kommer på besök

Igår fick vi äntligen till den där kusinträffen som vi har planerat hela sommaren men inte fått till. Vi bjöd nämligen in till familjegrillning redan i juni men då fick både jag och Ludwig världens förkylning så ingen vågade hälsa på och dejten ställdes in samma dag, en ny erfarenhet efter att man har fått barn. Dejter får ställas in i tid och otid vilket ändå sker ganska ofta pga alla sjukdomar som cirkulerar…

Igår hade vi bestämt att vi skulle grilla och hänga i trädgården men vädret ville något annat så maken fick stå med paraply ute vid grillen och lunchbjudningen hölls istället inomhus. Kusinerna busade omkring här hemma, vi åt efterrätt och rundade sedan av med ett högst uppskattat besök på lekplatsen. Ludwig testade dessutom på att åka den höga rutschkanan i sällskap av vuxna såklart och jag kan meddela att det gick inte särskilt snabbt! Kanske var det så att den hade någon maxvikt som överskreds? Haha!

När det var dags att runda av var det några i familjen Norberg som ville kramas lite mer än andra, haha! 

Kusinen William har blivit så himla stor, en lugn och beskedlig liten kille som aldrig har långt ifrån ett leende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.