Pojkkläder, motivation för att fotografera och en fixardag!

Idag är jag hemma, tvättar, plockar undan och förbereder inför jobbstarten på torsdag (maken började ju jobba idag). Det känns allt lite vemodigt att semestern är över, samtidigt ska det bli skönt att komma tillbaks till våra vardagliga rutiner. Jag vet att tiden tills december kommer att gå i en rasande fart även om det för tillfället känns som en evighet tills dess, jag hoppas verkligen att jag kommer orka med att cykla fram och tillbaks till kontoret fram tills dess att jag går på mammaledighet för jag känner att jag behöver bättra lite på konditionen. Det kommer dock bli tufft att ta sig fram i regnoväder och dylikt så vi får se hur det går, jag hoppas regnjackan går att knäppa över magen. Haha!

Nu till bilderna i detta inlägget. Den där bilen som Ludwig fick i doppresent blir bara populärare och populärare här hemma, vi använder den främst inomhus men jag tog ut den för bildernas skull. I sommar har jag verkligen fått tillbaks motivationen till att fotografera och jag älskar det, jag har haft så många idéer på olika photo sessions men bara hunnit införliva en bråkdel utav dem. Det är så mycket som ska klaffa för att ens hinna med (ha energi till) att fotografera nu när man har barn (och är gravid) och det är såklart lite trist men samtidigt är det så roligt att fotografera barn, bilderna blir så levande på något vis. Den bästa tiden att fotografera Ludwig på är precis när han har vaknat efter sin middagslur, efter att han har mornat sig en stund såklart. 

Jag älskar den här sjömansdressen men jag måste erkänna att det inte alltid är så lätt att köpa pojkkläder, även om det sägs att utbudet har blivit så mycket bättre än för bara några år sedan. Newbie, H&M och Zara är favoritbutikerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.