Jag känner sparkar (v. 21)!!!

Känslan är lika obeskrivlig denna gången som den var när jag var gravid med Ludwig, tänk att det är en liten bebis som ligger där inne och sprattlar. Det känns lite ”alien-aktigt” när någon gör sig till känna inifrån magen! De senaste två dagarna har jag känt som små buffar flera gånger per dag och det var till och med så att CJ kände en av sparkarna när han höll handen på magen, jag kan även känna när hon ligger och trycker sig mot yttre kanten av magen för då blir det liksom hårt där. Häftigt!

Nu till något annat, jag klickade hem de här snygga skorna igår! Klacken ser alldeles lagom hög ut och nu till hösten passar det bra med stängda skor, jag har lite svårt att köpa öppna skor för tillfället eftersom jag redan svullnat om fötterna. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa den biten på min väninnas bröllop i slutet av augusti, jag hoppas några av mina befintliga skor passar och inte känns för trånga. Jag testade förresten tärnklänningen häromdagen och jisses så stor jag ser ut, om det ändå bara var magen som hade växt!! Tur vi valde en klänning som det gick att växa i, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.