Plisserad klänning – en klassiker i garderoben

Jag måste bara publicera en närmare bild på denna alldeles ljuvliga klänningen som jag fyndade på rean för några veckor sedan, dock hann vi inte med att knäppa av fler bilder än den här för minneskortet tog slut eftersom jag hade glömt att radera gamla bilder på kortet som jag inte hade hunnit föra över på datorn än. Så typiskt för jag gillade verkligen denna looken där jag hade stylat klänningen med ett par sneakers, min stora Mulberry har dessutom åkt fram nu lagom tills jobbstart efter veckor av semester.

Klänningen är ingen gravidklänning men i och med den är oversize i modellen kommer magen rymmas där under ett bra tag framöver, sen kan jag ju använda den även när jag inte längre är gravid. Ni finner den här (klick), dock finns inte den färgen som jag har kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.