En uppdatering i sovrummet

Jag sitter här framför datorn och äter godis, jag fick ett enormt sug efter lösgodis när jag cyklade hem från kontoret så jag var bara tvungen att köra bort till Hemmakväll så snart maken hade hittat hem från jobbet. Det var likadant igår men då blev jag akut sugen på jordnötsringar, så sjukt att man kan bli så galet sugen på något. Sötsaker är annars något som jag inte direkt haft cravings för den här graviditeten, däremot har jag haft en enorm aptit och ätit mycket mer än jag brukar varje måltid.

I helgen tänkte jag passa på att knäppa av lite nya bilder från sovrummet, vi har ju fått nya garderobsdörrar där plus att vi köpt till ännu en garderob för att få plats med all förvaring här hemma. Nu har vi en renodlad garderob till alla skor, så skönt! Vi har dessutom även en städskrubb, den fick husera inne i vår klädkammare och jag måste säg att det blev riktigt bra. Nu fattas bara garderoben till Ludwig och Elsa, vi tänkte försöka hinna med att köpa den nu i helgen och sen ska ”fixar-Jocke” hjälpa oss att bygga in den. Jag hoppas innerligt att det kommer gå för jag har en bild i huvudet hur jag vill att det färdiga resultatet ska bli.

De där nattlamporna lyser fortfarande med sin frånvaro, jag hittar helt enkelt inte ”de rätta”, även där har jag en bild i huvudet hur jag föreställer mig resultatet och om jag inte kan hitta något motsvarande så blir det svårt att hitta något över huvudtaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.