En ”somrig” höstbild…

 

Imorse var vi uppe med tuppen och det var den här lilla killens förtjänst (vems annars??), strax efter sex bestämde han sig för att slå upp ögonen och det där med att försöka köpa till sig lite mer sovtid genom att låta honom ligga mellan oss och titta på Ipaden….det funkar inte för vår son! Han skiter fullständigt i Youtube sådär tidigt på morgonen, då vill han upp och leka och äta frukost istället. Vi kom fram till att sedan han kom till världen har vi varit uppe innan ens Nyhetsmorgon börjar varenda helg, det hände liksom aldrig innan vi fick barn!! Nåväl, vi tände lite ljus och bakade scones så det blev en ganska mysig morgon trots allt.

Vid halv tio började Ludwig få myror i byxorna så vi klädde oss efter vädret och gick ut på en liten promenad i regnet och jag är så glad för att jag i sista sekund packade ner min kamera för titta på detta alldeles ljuvliga blomsterhav som vi gick förbi!! Jag var bara tvungen att dokumentera och givetvis fick Ludwig stå modell (vi var såklart väldigt försiktiga när vi klev in i blomsterhavet så att vi inte trampade ner några blommor), outfiten var väl egentligen inte alls passande till denna location men det regnade och hade han bara haft en Sydväst på huvudet också så hade det ändå blivit ganska klockrent.

Jag förstår inte varför de gör kragen sådär lång och hård på alla overaller från polarn & pyret, vi får alltid försöka vika ner kanten eftersom den annars skaver precis vid hakan.

På bilderna undertill ser han så stor ut, han ser verkligen ut som en liten pojke där. Vår lilla ”bebis” som inte längre är så liten!!

I övrigt har vi haft en riktig ”fixardag”, vi hämtade heltäckningsmattan till Ludwigs rum och sen har vi varit på Ikea och köpt en garderob till barnen. Nu återstår det bara att ”Fixar-Jocke” ska hjälpa oss att lägga mattan på plats samt på något sätt bygga in garderoben. Jag hoppas innerligt att det kommer att gå för det kommer bli så mycket finare än om den är fristående, jag litar blint på att ”Fixar-Jocke” har någon bra idé på hur vi ska få till det….*blink-blink*.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.