Vecka 23 och en höstoutfit

Vår helg passerade i en hiskelig fart, vi hade en riktig ”fixarhelg” och fick gjort en massa men jösses så trötta vi var när vi slog oss ner i soffan igårkväll. Vid halv tio orkade jag inte hålla ögonen öppna en sekund längre så jag bäddade ner mig i sängen och slocknade på tre röda. Det blev en händelserik natt för jag drömde flera olika drömmar, dock var det bara mardrömmar så jag vaknade rent genomsvett och skräckslagen när klockan väl ringde vid sex. Det ska tydligen vara väldigt vanligt att man drömmer livligt under graviditeten och det kan man lugnt säg att jag gör…

Igår gick jag in i vecka 23 och jag är så glad att vi passade på att knäppa av lite nya bilder när vi var påväg till Geijersgatan för att köpa mitt efterlängtade träd (mer om detta i ett senare inlägg), det blir ju svårare och svårare att ta bilder nu när vädret börjar bli kasst och det dessutom blir mörkt mycket snabbare. Sen är det minst sagt en utmaning att hinna med att fotografera när man har barn och dessutom jobbar heltid men jag får försöka klämma in det på helgerna för jag vill så gärna dokumentera min graviditet precis som jag gjorde när jag var gravid med Ludwig.

Nu är Elsa 27cm lång mellan huvud och fot och i slutet av veckan väger hon 550g. Man kan fortfarande ana skelett och organ genom barnets hud. Hörseln förbättras och nu kan hon urskilja ljud både inifrån och utanför min kropp. När hon sedan föds kommer hon att känna igen våra röster, allra mest kommer hon nog att känna igen Ludwigs skrik! Hahaha! Jag vet inte om Ludwig förstår att det är en bebis i magen men han klappar iaf magen, drar upp tröjan och pussar den. Både jag och mannen smälter när han gör det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.