Fiolfikus i trädform – kärlek vid första ögonkastet

Alltså det här trädet gör mig knäsvag! Jag vet inte hur många gånger som jag har spanat in det på Geijersgatan (älskar deras inredningsbutik som ligger i anslutning till fiket) men med tanke på att jag verkligen inte har några gröna fingrar så har jag varit klok nog att avstå från att köpa det men nu fick jag ett litet infall och visst gör det sig alldeles förträffligt i vårt matrum?? Jag tycker gröna växter tillför så mycket liv i ett rum och jag har velat byta ut lampan som stod där ett bra tag. Nu är det egentligen bara taklampan som ska komma på plats sen är vi i princip färdiginredda i detta rummet, tja vi ska även ha ett par plisségardiner till fönstren som skydd mot solen men annars är vi ”klara”. Jag tycker även vårt nya keramik passar vår inredningsstil som handen i handsken, jag försöker att ha en röd tråd genom alla rummen när jag inreder och jag tycker faktiskt att det känns som att vi har det nu.

 

Keramik: Vinga Sweden / Bestick: Bolia / Servett: Broste

Krukan som min fiolfikus står i är en utomhuskruka så än så länge står den i en svart plastpåse i krukan (eftersom det är ett hål under krukan), ägaren till inredningsbutiken som jag köpt Fikusen i skulle få in ett zinkfat i veckan som jag ska ha krukan ståendes på så när det har kommit på plats ska jag fotografera även krukan (den är sååå fin).

Jag knäppte av bilderna i all hast när jag kom hem ifrån jobbet igår, efter att vi hade ätit middag så ljuset var riktigt dåligt!  Ganska snart efter att jag hade postat bilden på min Instagram hörde Vinga Sweden av sig om att de gärna ville ha bilden ovanför som produktbild på deras hemsida. Ändå ganska bra betyg och det fick de såklart (har alltid fått så trevligt bemötande från dem och är så nöjd med allt vi beställt därifrån)! Saken är den att jag blir kontaktad ganska ofta om att diverse företag vill ha mina bilder vilket jag har börjat säga nej till eftersom de inte ens är beredda på att ge något i gengäld. Jag menar, hade de tagit in en fotograf så hade de fått betala dyra pengar och så tror de att man mer än gärna vill jobba gratis. Jag tycker det är under all kritik! Senast häromdagen hörde Polarn o Pyret av sig gällande bilden jag postade på min Instagram men där sa jag blankt nej om de inte var beredda på att ge något i retur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.