En barnfri helg…

Ledsen för min frånvaro men jag har haft SÅ mycket att stå i denna veckan, imorgon vankas det nämligen bröllop för min finaste Amanda och jag har fått äran att vara tärna. Jag måste erkänna att jag är något nervös, det är mycket som ska klaffa och det är första gången i mitt liv som jag är tärna. I veckan hämtade jag upp klänningen hos skräddaren för den behövde läggas upp något på längden men jag har fortfarande inte bestämt hur jag ska knyta den upptill, det är ju lite speciellt att vara gravid och bära en tärnklänning och jag gillar inte att vara för ”bar” upptill för jag känner mig allt annat än i form. Ikväll ska jag hur som helst möta upp Amanda och de andra tärnorna för gemensam middag, genomgång av morgondagen och sen ska vi bo över på hotell. Oj som jag ser fram emot detta!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.