Min tärnoutfit

Vilken dag min fina Amanda fick igår, allt var alldeles alldeles perfekt! Hon var vacker som en dröm och hon riktigt strålade av lycka!

Jag är så glad att jag fick dela denna dagen med henne och att få vara hennes brudtärna var en alldeles alldeles speciell känsla, jag var nära till tårar flera gånger och när det väl var vår tur att gå in inför alla gäster vattnades det rejält i ögonen men jag lyckades hålla dem inne. Jag älskar färgvalet på våra tärnklänningar och att knytningen gick att anpassa efter olika kroppsformer. Om jag ska vara ärlig kände jag mig inte helt bekväm i min kropp, jag har lagt på mig så många extrakilon under denna graviditeten och det hade varit en sak om det bara hade lagt sig på magen men jag känner mig uppsvälld precis överallt. Sen gjorde jag ett stort misstag att boka hårfix hos en frisör som jag själv aldrig har gått till, det var en kollega till Amandas frisör men alltså jag hade gjort det bättre själv och med facit i hand skulle jag bara haft håret plattat för jag känner mig så mycket mer bekväm i det nu när jag är lite större samt har axellångt hår.

Det blev dessvärre inga fler bilder än den här, jag hade bett maken att knäppa av lite bilder på mig innan vigseln men vi hann helt enkelt inte med det!

2 comments on “Min tärnoutfit

  1. Tycker du är jättevacker både i klänningen och i håret! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.