En uppdatering i barnrummet

ÄNTLIGEN har mattan på Ludwigs rum kommit på plats och WOW så fint det blev! Jag vet inte riktigt vad vi skulle ta oss till utan Fixar-Jocke, han hjälper oss med precis allt här hemma. Mattan passade han på att lägga dit i lördags när vi var på Bröllop medan mamma tog hand om Ludwig, det hade tagit flera timmar för dels skulle han beskära den och sedan var han även tvungen att plocka bort alla golvlister eftersom mattan ska ligga under dessa för att sedan montera tillbaks dem igen. Nu ska vi bara spackla över spikhålen på listerna samt måla dessa sen är nästan Ludwigs rum färdigställt (Fixar-Jocke ska även hjälpa oss att bygga in garderoben). Det tog 2 år, haha!

Under söndagen fick vi lägligt nog vår nya diskmaskin levererad (den gamla kastade in handduken förra helgen) och tack gode gud för att mamma & Jocke var kvar för jisses vilket jobb det var innan den slutligen kom på plats! Att koppla in den tar såklart inte så lång tid men allt runt omkring tar en evighet! Dels passade vi på att rengöra alla rören som var fullkomligt fullproppade med skräp (vår ”sil” till vasken är sönder så där har kommit ner en hel del matrester som sedan har fastnat i rören, så vidrigt) sen fattades det någon del för att få allt att passa som vi tvingades köpa till och sen fick vi köra någon ”plastic-pudding”-lösning på ett annat problem som uppstod för att inte tala om jobbet med att få luckan jämn (vi har en integrerad diskmaskin) med det övriga köket! Mamma och Jocke begav sig hemåt först vid 19-tiden och då hade vi jobbat non stop precis hela dagen bara med detta. Jag kan inte tacka dem nog så mycket! De var även så snälla och tog hand om Ludwig hela helgen när vi var iväg, detta trots att han typiskt nog åkt på feber!! Varför blir barnen alltid sjuka när det är som minst lägligt? Nåväl, det hade gått hur bra som helst och Ludwig hade skött sig jätte bra. 

Jag har redan fått flera frågor kring både mattan och färgkoden på väggen och nu har jag äntligen kollat upp dess. Färgen på väggen är Nordsjös Q3.06.77 och heltäckningsmattan har vi köpt på Tofra färg här i Limhamn, koden är 418 och heter Safir Ljusblå. (nu har jag en viss redigering på bilderna så färgerna dämpas en hel del men det är alltså ljus ljus blått)

Nu ska jag slå mig ner i soffan, jag har inte alls mått bra ikväll och jag hoppas innerligt att jag inte håller på att bli sjuk! Jag har nämligen inte alls tid till det för vi har så otroligt mycket deadlines på jobbet de kommande veckorna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.