Bohemian Rhapsody – en filmatiserad dokumentär om Freddie Mercury (sångaren i Queen)

Fy farao vad varmt det är, jag håller på att krevera!! Nu ser jag faktiskt fram emot lite svalare väder, det är ingen hit att vara gravid i 30 grader! Nåväl, igår hyrde vi filmen Bohemian Rhapsody som är en filmatiserad dokumentär om sångaren i Queen. Vi hann aldrig se klart den för den varar i över två timmar men jag hoppas att vi hinner se resten av filmen ikväll när maken kommer hem, han springer nämligen DHL-stafetten med sitt jobb så det finns en risk för att han kommer hem alldeles för sent. När man hyr filmer på SF-Anytime har man bara tillgång till dem i två dygn så i värsta fall får vi hyra om den för jag vill verkligen se klart filmen. Jag älskar nämligen filmatiserade dokumentärer och än så länge är denna filmen jätte bra, så intressant att få se ”baksidan” av artisteriet….det känns som att många artister är så himla ensamma vilket är tragiskt. Freddie dog endast 45 år gammal…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.