Lite tankar om vår framsida…

Jösses, det blev ramaskri på Instagram när jag la ut på min story om att jag funderar på att plocka bort den här rosa rosenbusken och istället plantera en vit ros (en annan sort som har en annorlunda form på själva rosen) eller rent av ngn annan vacker vit blomma här. Det tar ju såklart emot att plocka bort en levande växt men den här blomman är inte alls ”jag” och en vit blomma hade passar vår stil så mycket bättre, nackdelen när man själv inte har planerat trädgården! Nåväl, nu vet jag inte ens om jag vågar plocka bort den! Haha! Det var även någon som nämnde att det kommer ta lång tid innan en busken växer till sig och blir så här stor som denna rosenbusken och det är ju faktiskt sant, jag vill ju inte att det ska bli helt tomt här under flera år. hur lång tid tar det egentligen för an rosenbuske att växa upp?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.