Nya bestick

Innan sommaren köpte vi helt nya bestick från Bolia (de till vänster i bilden), vi föll för den stilrena designen som går helt i vår inredningsstil här hemma. Ganska omgående visade det sig tyvärr att kvalitén på besticken inte alls levde upp till vår förväntan, lägger man 4.500kr för ett nytt bestick-set ska det inte uppkomma små rostfläckar eller redan från början vara skavanker på yt-finishen. Det tog emot, eftersom vi hade letat så himla länge efter bestick som föll oss i smaken, men vi beslutade oss för att reklamera hela vårt köp! Till min stora glädje fick jag syn på Gense’s bestick-set ”Ehra” i ett inredningsmagasin och slog till på dessa så sent som igårkväll, förväntningarna är höga och jag hoppas innerligt att kvalitén lever upp till prisklassen för de här besticken var (trots rådande kampanj) ännu dyrare! Jag har bara sett besticken på bild men tror att även dessa kommer att passa riktigt bra in på vår inredningsstil…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.