Vecka 25 och 60% av graviditeten är avklarad…

Ny gravidvecka, nya tag!! Den här veckan har varit riktigt tung, dels för att jag har känt mig lite krasslig men också på grund av värmen och att jag har varit helt slut. Jag känner mig tyngre än någonsin, foglossningen gör sig till känna, jag vaknar säkert 5 gånger per natt för att blåsan bokstavligen håller på att sprängas och jag har dessutom problem med att gå på toaletten så det känns som att magen ska sprängas!! Men annars är det bra!! Haha!

Enligt appen är bebisen 30cm lång mellan huvud och fot och i slutet av veckan väger den ca 790 gram. Det står att bebisen kan ligga så att det trycker på urinblåsan. No shit!! Denna veckan bildas anlagen till bebisens permanenta tänder, de kommer fram när barnet har tappat sina mjölktänder.

Imorgon ska jag till barnmorskan, alltid lika skönt att gå dit för att säkerställa att allt ser ut som det ska. Jag tänkte fråga om jag får ett extra ultraljud för jag känner mig enormt stor och är lite rädd för att Elsa kommer att bli en gigantisk bebis vilket jag gärna vill vara förberedd på om så är fallet. Jag kom även på att jag måste inom sjukhuset och lämna nytt blodprov, jag lämnar ju blodprov en gång i månaden för att säkerställa att mitt värde på sköldkörteln ser OK ut.

Min bestämda lilla kille i en outfit som han har fått från mormor, han ser verkligen ut som en liten pojke nu. Det där med att fotografera en outfit samtidigt som han är vaken är lättare sagt än gjort, jag fick hålla honom hårt i handen för annars sprang han all världens väg. Sen är han inte alls samarbetsvillig när det kommer till att le på bilder…

Jag är hur som helst så himla glad att jag kom över den här kjolen från H&M’s senaste designsamarbete med Richard Allan, jag älskar plisserade kjolar och mönstret är ju så otroligt vackert!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.