En tavla över Limhamn

Nu har vi äntligen fått upp vår nya tavla på väggen, jag har haft i åtanke att beställa denna så himla länge och nu äntligen slog jag slag i saken. En karta över Limhamn, där vi köpte vårt första hus. Jag älskar idén, att föreviga speciella platser med en kartbild! Limhamn kommer för alltid att ha en speciell plats i våra hjärtan, just för att vi valde att bosätta oss här och låta barnen få en del av sin barndom i detta mysiga lilla samhället. Vi ämnar inte att flytta härifrån men tids nog kommer vi att behöva ett större hus och då vet man aldrig vart vi hamnar…  

Kartan har jag beställt från Mapiful och ramen köpte vi på Ikea. En sådan tavla är dessutom en alldeles perfekt present att ge bort i tex födelsedagspresent, man kan beställa kartbilden i olika storlekar och utformande. Jag valde den moderna vyn och ändrade både färg och hur jag ville ha texten, det finns som sagt många olika utseenden att välja på och man kan välja precis vilken plats eller område som helst. Jag tycker att tavlan passar som handen i handsken i vårt vardagsrum och jag är så himla nöjd med resultatet!  

2 comments on “En tavla över Limhamn

  1. Jättefint! Lite avis på ditt vardagsrum, måste jag säga! Jag har faktiskt en liknande tavla på min hemstad, Motala, fast den är från http://www.mapsery.com (typ snarlikt företag).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.