Over and out!

Klockan är 19 och maken trillade precis innanför dörren här hemma, med andra ord är jag helt SLUT nu! Det är ta mig tusan intensivt att ta hand om ett litet busfrö själv när man är gravid, sedan jag hämtade honom på Förskolan har jag serverat honom middag, badat honom och nu precis gett honom gröt. Nattningsrutinen överlåter jag till maken för nu måste jag dessutom slå mig ner framför jobbdatorn en stund innan jag förmodligen kommer att däcka i soffan. Jag hann nämligen inte alls med att jobba med bokslutet idag för dels hade jag revisorerna på besök och dels har jag ägnat precis hela dagen åt att utrangera 86 ställ från anläggningsregistret. Varje anläggning genererade SJU pdf:er som jag var tvungen att arkivera på datorn och varje anläggning tog ungefär 5 minuter att bli klar med. Jösses säger jag bara, jag hoppas innerligt att vi inte ska sälja några fler ställ på ett tag!

Bilderna knäppte jag av i helgen, jag hade höga tankar om att få till några gulliga bilder på Ludwig i hans nya outfit som han har fått av mormor & morfar men Ludwig var allt annat än samarbetsvillig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.