Elsas första outfits

Jag och mamma fick ett ryck i helgen och klickade hem de här ursöta plaggen från Livly, jag blev så glad när jag såg att det fanns små storlekar kvar på rean så vi kunde helt enkelt inte låta bli. Tänk att jag ska få köpa flickkläder framöver, små söta hårband och tjejleksaker. Jag kan knappt förstå!

Tröttheten har verkligen tagit över hos mig, idag var det så pass att jag nästan föll i sömn under resultatmötet! Ni vet när ögonen verkligen inte vill samarbeta och man får kämpa för att hålla fokus och att inte slumra till. Avskyr den känslan! Jag ligger nu på +10-11kg och allt jag gör känns så mycket tyngre! Jag insåg dessutom att jag hade behövt pumpa däcken på cykeln för så fort jag sätter mig på sadeln så ser det i princip ut som att jag har punktering!! Det gör i sin tur cykelturen än jobbigare!! Jag är dock så glad att jag får den dagliga motionen (2x35min) för foglossningen gör att jag knappt kan gå så det blir inte att jag rör mig så mycket annars, idag när jag skulle gå ner för trappan på jobbet högg det till så hårt att jag bokstavligen trodde att jag skulle bli fast i trappen. Varenda steg kändes som att någon högg en kniv rakt in i svanken på mig.

Nu ska jag slå mig ner i soffan och där förblir jag resten av kvällen, maken nattade precis Ludwig och han verkade vara precis lika trött för han somnade två sekunder efter att vi lagt honom i hans säng. Älskar att nattningarna (oftast) är så smidiga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.