Vecka 26, ett hav av solrosor och en ny gravidklänning!

Alltså ser ni havet av solrosor?? Malmö levererar verkligen med blomsterhav i år och jag tror bestämt att jag har hunnit fotografera i varenda ett, bilderna blir ju så mycket mer levande när man omges av vackra växter! Jag försöker ju att föreviga magens utveckling en gång i veckan och då blir det roligare att göra det i sådana här miljöer! Nu är jag inne i vecka 26 och det känns fantastiskt, jag har 103 dagar kvar tills BF och 63% av graviditeten har passerat. Elsa är nu cirka 31cm lång och väger i slutet av veckan så mycket som 930g, jag har dock på känn att hon ligger över medel så det skulle inte förvåna mig om hon väger mer än så. Nu kan hon andas in och ut och tränar genom att fylla lungorna med fostervatten. Ögonen är färdigbildade och vid ljud reagerar hon med högre puls, hon börjar även reagera på beröring runt denna perioden. Jag har faktiskt sluppit sammandragningar hittills, med Ludwig kunde jag bara precis ta några få steg innan magen fullkomligt drog ihop sig. Däremot har jag berättat om alla andra krämpor jag åkt på, märkligt hur två graviditeter kan vara så här olika.

Nu till något annat, nämligen till min nya gravidklänning! Den är drömmen!! Jag lever ju i klänningar och kjolar för tillfället, det är det absolut bekvämaste att ha på sig när man är gravid och denna från Mamalicious är gudomligt mjuk och skön och det finns utan tvekan utrymme till att växa i den så jag vill rekommendera er alla gravida att redan från början köpa en sådan här klänning för den kommer ni ha så mycket användning för. Färgkombon är dessutom så stilren och fin! Här matchade jag den med mina bruna loafers från Massimo Dutti (som dessvärre inte syns på bilderna) och min bruna LV-väska i samma färgnyans….

Vi lyckas alltid köra förbi dessa magiska blomsterfält när solen står högt på himmeln så det var inte helt lätt att fotografera, antingen blev bilderna överexponerade eller också alldeles för mörka men de här lyckades jag rädda någorlunda i Lightroom.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.