Min lilla solros!

Jag får inte nog av detta magiska fält av solrosor, är det inte vackert? Givetvis var jag tvungen att passa på och knäppa av några nya bilder även på Ludwig innan dessa ljuvliga blomster hunnit blomma över. Ludwig var uppklädd för ”playdate” med sin kompis Bella, i en outfit som han har fått av mormor & morfar. Hur gullig?

Kvällen har för övrigt gått i ett, man har verkligen fått in rutinerna nu när man har börjat jobba och Ludwig går på Förskolan. Jag hämtar honom tjugo över fyra och jag hinner bara precis hem innan det är dags för honom att äta middag, under tiden som han äter passar jag på att laga middag (det är omöjligt att hinna med att laga mat innan kl 17 så Ludwig brukar få det som jag lagar till middag dagen efter). När jag har ätit blir det antingen bad för honom eller också leker vi tillsammans, vid denna tiden brukar maken trilla in genom dörren och han har lyxen att komma hem till lagad mat i princip varje dag. Vid sjutiden när Ludwig har fått gröt och maken har ätit middag är det oftast dags för Ludwig att lägga sig så jag pussar honom godnatt sen går Calle upp och kör nattningsrutinen, bortsar tänderna på honom och byter om till pyjamas. Det går väldigt snabbt att natta Ludwig numer så vi brukar bara kunna lägga honom i hans säng och sedan somnar han utan protest. Efter det har vi oftast en timmes jobb i att fixa undan i köket, köra iväg med återvinningen eller någon annan ”rolig” syssla och när klockan sedan slår halv nio är vi båda fullkomligt redo för att slå oss ner i soffan. Vi brukar titta på någon serie som vi följer/alternativt sitter jag vi datorn och redigerar bilder/bloggar och när klockan är tio är det dags att göra sig redo för sängen, vid elva har vi oftast somnat och klockan sex dagen efter ringer klockan i vanlig ordning. Samma visa nästan varje dag…       

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.