Lördagsfrukost

Vi har precis njutit av en lång frukost här hemma, jag passade på att duka upp lite trevligt för en gångs skull! Det blir ju så mycket mysigare med frukoststunden då och visst är det stämningsfullt nu när man kan tända ljus! Idag får vi middagsgäster så vi ska ägna dagen åt lite förberedelser inför det samt putsa fönster och tvätta bilen, det ska bli så mysigt att äntligen få träffa Emelie & Pontus lilla Oliver som har hunnit bli 8 månader!! Varje gång vi har bokat in en dejt har den blivit avbokad av en eller annan anledning så nu hoppas jag inte att några sjukdomar eller liknande kommer emellan, man vet ju aldrig med barn! 

Jag har dessutom varit i kontakt med Förlossningen idag, den senaste veckan har jag drabbats av enorm klåda på framförallt benen men även i handflatan och några andra ställen på kroppen. Det har kliat så mycket att jag till och med rivit hål på huden, det är helt outhärdligt! Jag beslutade mig därför för att ringa till 1177 som misstänkte att det kunde vara gravid-gulsot och bad mig att ringa in till Förlossningen som i sin tur ville ta blodprov för att säkerställa att det inte har något med levern att göra. Tydligen så kan man som gravid få problem med gallan vilket i sin tur ger just klåda och då framförallt i handflator och under fötter. Man måste ta blodprovet på fastande mage och jag hade redan hunnit äta frukost när jag ringde så nu ska jag åka in imorgon vid åtta så det känns tryggt att kolla upp det…  

Servisen kommer från Vinga Home och visst är den ljuvlig??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.