Det där med att bära när man är gravid…

Man ska ju, enligt barnmorskans rekommendationer, helst undvika att bära tungt under graviditeten men alltså det är omöjligt att låta bli när man redan har en liten knatte. Håller ni inte med? Vi som dessutom har två våningar här hemma gör det än mer omöjligt, framförallt de dagarna som mannen kommer hem efter att jag har nattat Ludwig. Samtidigt är det ju så gosigt när Ludwig vill vara i ens famn, det finns inget som slår när man får en lång kram eller en puss ifrån honom.

Igårkväll mötte jag upp tjejerna för en ”AW”, vi testade en för oss ny restaurang ”Quan” och jag måste säg att jag blev positivt överraskad. Nu hade jag fått restaurangen rekommenderad från flera vänner men jag hade ändå inte några superhöga förväntningar. Redan när jag klev in genom dörren blev jag positivt överraskad, så trevlig atmosfär för att inte tala om inredningen. Allt kändes verkligen modernt och fräscht! Det serveras asiatiska smårätter och gissa om jag blev glad när jag såg att de dessutom hade Richard Juhlins alkoholfria bubbel….

Vi hade en supertrevlig afton och oj som man laddar batterierna när man kommer ifrån vardagsstressen, om än bara för några timmar. Anna hade dessutom med sig sin lilla Valentino som bara är några veckor gammal, alltså tänk att jag snart ska ha ännu en sådan liten. Svårt att förstå!

2 comments on “Det där med att bära när man är gravid…

  1. Härliga bilder på er.
    Ta hand om er alla fyra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.