Med helgen runt hörnet…

Alltid lika härlig känsla, när fredagen börjar nalkas! Helgen har ju fått en helt ny innebörd nu när man är förälder och båda två jobbar, känslan när man kliver innanför dörren här hemma på fredagen är magisk! Att huset dessutom är nystädat när vi kommer hem gör såklart sitt till helgkänslan! En ljuvlig blombukett på det och sen är jag nöjd!

Denna ljuvliga buketten fick vi av Emelie & Pontus förra helgen när de kom över på middagsbjudning, hur vacker?? Jag är verkligen svag för sådana här kreationer och givetvis passade jag på att föreviga buketten på bild, jag som älskar inspirerande bilder. Det fick bli två flugor i en smäll så magen hamnade också på bild, halvvägs in i vecka 27. Nattskjortan kommer från H&M och än så länge ryms magen där i, det är nämligen inget gravidplagg.

Imorgon ska jag äntligen till frisören, jag går redan vid lunch för att hinna med både klipp och färg. Det tar ju sådan tid när man ska göra både och så jag vet inte hur jag skulle fått ihop en tid annars. Jag minns knappt sist jag var hos frisören så det är verkligen på tiden, jag ska dessutom prova en ny frisör denna gången så det ska bil spännande. Givetvis kommer jag att uppdatera er med resultatet…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.