Dagens Ludwig

Hur söt är Ludwigs nya tröja från Newbie? Jag smälter!! Så här var han klädd idag när vi åkte över till Köpenhamn för att hälsa på Jenny med familj, lilla Selma har precis fått en rykande färsk lillasyster som heter Saga och jösses så söt hon var! Jenny fick visa mig hur man byter blöja på en flicka för jag är ju bara van vid att byta på en pojke, blir ju lite annorlunda. Vi hade en supermysig dag tillsammans och Ludwig & Selma som har följts åt sedan födseln kommer så bra överens, Selma tog Ludwig i handen och visade honom alla sina leksaker.

Efter vår Köpenhamnstur åkte vi inom Ica och köpte hem till tacos, det blev dock en allt annat än lugn lördagsmiddag. Det märks så tydligt när man ruckar på rutinerna och idag blev både sömn och mat-schemat helt förskjutet vilket har resulterat i att Ludwig bokstavligen varit ett monster sedan vi kom hem. Man har lite mer förståelse för “de där” föräldrarna som man tidigare tyckte anpassade hela livet efter sina barn och som man svor över att man själv inte skulle bli, haha!!

Det gäller att vara snabb när man ska fotografera Ludwig, man får ungefär 3 sekunder på sig sedan rusar han därifrån. Numer är springa det roligaste han vet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.