Krispiga påslakan

Nybäddat i sängen, finns det någon härligare känsla än att krypa ner i krispiga lakan? Jag älskar den intensiva blå färgen på detta påslakanset från Vinga Home , den gör sig så fint i vårt annars väldigt ljusa sovrum.

Idag har jag jobbat hemifrån, med benen i högläge. Oj vilken skillnad det blir på mina ben bara genom att sitta med dem högt under en dag, nu känns de nästan normala igen. Jag märker främst av skillnaden fram mot kvällen för en dag som denna, då benen har fått vila, värker de inte och jag har inte heller samma “krampkänsla” eller pirr i dem vilket jag annars har så snart jag slår mig ner i soffan efter att ha varit igång hela dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.