Vecka 29 – tredje och sista trimestern kvar!

Jag sitter just nu på Curakliniken och fördriver tiden efter att ha gjort sockerbelastningen, man ska nämligen sitta kvar här ett par timmar innan man får gå hem. Det ska bli intressant att se om jag får bättre resultat den här gången, med Ludwig låg jag ju på gränsen till gravid-diabetes. Jag tyckte det var riktigt läbbigt att få i mig drycken vilket jag minns att jag inte tyckte förra gången, då svepte jag den utan problem. Jag mår dock lite illa nu och ser så fram emot att få äta frukost när jag väl är klar.

Nu har jag gått in i vecka 29 och är därmed inne i den tredje och sista trimestern, förbaskat skönt!! 70,7% av graviditeten är därmed avklarad och om det nu är så att även Elsa anländer 3 veckor för tidigt så är det ju ännu kortare tid tills vi äntligen får träffa henne. Den här veckan är hon 35cm lång och väger i slutet av veckan ca 1,4kg. Hjärnan och de inre organen fortsätter att utvecklas och hon lägger framförallt på sig mer vikt. Hon har inte alls lika mycket plats men fortsätter att sparka och sträcka på sig, det känns kan jag intyga! Generellt upplever jag henne betydligt mer aktiv i magen än vad jag minns att Ludwig var. Vi får kanske en riktig vilding till dotter, haha!

Nu till mitt senaste tillskott i gravidgarderoben, är helt kär i denna klänningen och koftan från Mamalicious! Vi passade på att fotografera magen nere i hamnen för jag tyckte att outfiten passade den här miljön alldeles förträffligt men OJ som det blåste, det var med andra ord svårt att ens få till en bild för håret stod mest åt alla håll och kanter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.